22 november 2019

Nieuw hoofdstuk

Lang geleden dat ik in een bushokje heb moeten wachten. De komende jaren zal ik één dag per week de reis moeten ondergaan in een lijnbus. Waar ik normaal gesproken op mijn gifgroene wielrenner de kilometers wegpedaal moet ik de regie nu overlaten aan een chauffeur.

Nog langer geleden is het dat ik met een tas naar school ging. Eindelijk kan ik zeggen dat ik weer ga studeren. Het zal niet gemakkelijk worden. Hele dagen werken, de dagelijkse dingen thuis en daarnaast ook de sociale dingen waar je druk mee kan zijn. Het zal betekenen dat ik moet gaan kiezen waar ik mijn tijd aan ga besteden.

Vandaag is een mooie dag om te beginnen aan dit nieuwe hoofdstuk. Het weer is prachtig. De rit door de stad laat me nieuwe straten en buurten zien. De stad is best mooi, eigenlijk. Gewoon zitten, je laten rijden en onderweg genieten van het theater dat zich buiten afspeelt. Het leven is zeker wel eens slechter geweest!

Dankbaar en blij ben ik met deze kans. Ik werk, ik studeer, mijn vrouw steunt me. Mijn werkgever biedt me ruimte om me te ontplooien. Ik ben een geluksvogel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.