22 november 2019

Dresden

Wat een prachtige stad is Dresden! Tenminste, het oude centrum. Want dat is wat we hebben gezien. Het hotel waar we verbleven ligt aan de rand van de stad en van daar is het met de tram, lijn 12, een kwartiertje naar het oude centrum.

Hoewel het door de oude gebouwen een toeristisch gebied merk je niet zo heel veel van de toeristen. Dat er heel veel grote pleinen zijn werkt in dat opzicht ook wel mee. Het is schoon en er is heel veel horeca waar je kunt eten en drinken in welke variëteit je ook wil.

Op doorreis naar Tsjechië is dit een prima plek om te overnachten en de volgende ochtend na een goede nachtrust en dito ontbijt verder te reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.