Netflix

Er zijn verschillende momenten dat ik een film of een serie bekijk. Zeker wanneer er weer eens niets op televisie is. Netflix is wat dat betreft een uitkomst. Er is een keur aan series en films, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets voor je.

Eén van de mogelijkheden van Netflix is om een film of een serie toe te voegen aan een lijst. Handig, want je kunt op die manier zonder elke keer te hoeven zoeken interessante zaken opslaan. Op een later tijdstip rustig terug kijken wanneer het je uitkomt.

En dat maken van een lijst is een valkuil voor mij. Want er is zo veel interessants dat mijn lijst onderhand veel te lang geworden is om nog overzichtelijk te zijn. En ik kan onmogelijk alles terug zien zonder dat de lijst korter wordt. Want elke dag vind ik wel wat nieuws.

Ik heb een lijst van Mijn lijst gemaakt om op die manier in beeld te krijgen hoeveel ik nog terug wil zien. Tegelijk heb ik de films en series verwijderd van Mijn lijst op Netflix. Het idee was dat ik bij Netflix een veel kortere lijst heb. Ik merkte dat een lange lijst mij onrustig maakte. Ik kan niet kiezen!

De lijst die ik nu heb opgeslagen is best heel erg lang en dat slaat natuurlijk helemaal nergens op. Ik krijg het nooit voor elkaar om alles te kunnen zien. Misschien interesseert me iets gewoonweg niet meer na een tijd. Op een gegeven moment worden items ook verwijderd door Netflix en staan ze automatisch ook niet meer in Mijn lijst.

Misschien dat ik de gemaakte lijst wel simpelweg verwijder en me ga beperken tot één item in Mijn lijst. Mocht iets werkelijk interessant genoeg zijn om direct te willen kijken, dan merk ik dat vanzelf wel.

Geef een antwoord